Waarom ik doe wat ik doe…

Het brengt me rust.

Rust in mijn hoofd.

Rust in mijn hart.

Rust in mijn leven.

Rust in mijn hoofd. Geen rondspokende vragen meer. ‘Is dit het nu?’ ‘Waarom doe ik dit?’ ‘Wil ik eigenlijk iets anders doen?’ Nee! Dit is het! Dit is de droom van een job voor mij. Dat weten, geeft me rust.

Rust in mijn hart, misschien wel de belangrijkste reden. Ik draag een steentje bij aan een mooie toekomst. Oef, dat kan ik afvinken! Elke boom die ik plant gaat nog járen mee. Elk vlinder- en bijenparadijsje maakt de wereld niet alleen mooier maar ook leefbaarder. Elke tuindroom die ik mee mag dromen, maakt me blij.

Rust in mijn leven komt misschien vanzelf met de andere twee. Thuiswerken, zelf kiezen wanneer je wat doet, meer tijd hebben ons gezin, onbetaalbaar. In plaats van hollen om uren te maken, heb ik nu uren vrij om te kunnen hollen. Ten miles-voorbereiding, check!

Doen wat ik doe. Ik blijf het nog een tijdje doen denk ik.

Waarom ik doe wat ik doe. Wuivende grassen op de foto.

 

Lees je graag nog wat meer over mijn verhaal? Klik hier.