Tuinontwerp in 3D, EN-tuinplannen 2.0

3D tuinplan ecologische tuin

Whoop whoop, iets nieuws geleerd! EN-ontwerp mee met de tijd 😊
Naast tuinontwerp in 3D, is de nieuw ontworpen tuin hier ook gepresenteerd als ontwerpplan. Zo kan ik nu tekst toevoegen bij de beelden, digitaal bijsturen, spelen met kleuren en foto’s,…

Zo fijn om nieuwe dingen te leren! En leuk om aan de klant te presenteren! Meteen duidelijk wat ik allemaal wil bereiken met het tuinontwerp.

Zoals ook in deze tuin waar een voortuin als plantenoase is gemaakt, wat afgeschermd van de straat. Een speels pad leidt naar de voordeur en een overdekte fietsenstalling.

Alles wat hard kan ogen, is ingekleed met groen. Zo is de zijgevel wat verstopt door een boom met lente-bloei en zal de fietsenberging overgroeien met klimmende trompetbloem.

Achteraan zijn de wensen voor een kleine speelvijver, een overdekte plaats bij de keuken en veel groen gecombineerd tot een speels geheel.

De klanten lieten me weten: “Dank je wel voor jouw enthousiaste uitleg. Wij zijn helemaal blij met het ontwerp dat we te zien kregen. Het is super hoe je rekening hebt gehouden met onze wensen, noden, voorkeuren, … We kijken alvast uit naar de uitvoering én de zomer in onze kleurige, geurige, ecologische tuin !”

En dan ben ik ook weeral superblij 😊!

Zelf ook graag een tuinontwerp in 3D om je nieuwe tuin te bewonderen? Laat het me weten via deze link!