Tuinkamer als kantoor

Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar?

Meer connectie maken met de natuur!

In deze nieuwe tuin kan het alvast tijdens de werkuren. Een tuinkamer als kantoor is zo geplaatst dat ze afgeschermd is van de straat en uitkijkt naar de weidse uitzichten achter de woning.

Op het bijhorende terrasje is het heerlijk pauzeren en bij het vuurtje sluit je de werkdag gezellig af.

Tuinkamer als kantoor

De tuin is vooraan toegankelijk vanaf de twee omliggende straten. Naast de hoofdingang is daarom nog een waterdoorlatende verharding voorzien voor bezoekers. Veel aandacht wordt hierbij besteed aan het opbouwen van die waterdoorlatendheid. Volg me op Instagram of Facebook en ik vertel je daar binnenkort meer over!

Groene voortuin met waterdoorlatende verharding

De ramen op het zuiden worden erg heet in de zomer en worden voorzien van een verkoelend bosje zodat de gordijnen ook eens open kunnen blijven 😉.

Achteraan is een lounge plekje voorzien tegen de verkoelende noordgevel. Maar in de lente verhuizen we naar het hoofdterras in de zon!

Zo zijn alle tuinwensen weer verwerkt in een gestructureerd geheel. Veel groen, een beplanting waarin elke seizoen iets te beleven valt en sfeerlichtjes maken het af!

Tuinkamer als kantoor in groene tuin

Meer tuinplannen bekijken? Kijk eens in de tuinontwerpen op de site of volg mee via de vind-ik-leuk-knop op Instagram en Facebook!