Reviews

Al vanaf het eerste gesprek een goed gevoel. Professioneel, creatief, duidelijke plannen, houdt zich aan afspraken en vooral bereikbaar via mail en telefoon.

Een aanrader om mee samen te werken!

William Meerbergen (Onze-Lieve-Vrouw-Waver)

Dankzij plantadvies van Els fleurt een bloemenzee onze voortuin op. Passanten kwamen zelfs aanbellen om de namen van planten te vragen!

Omdat we zelf niet goed wisten hoe we moesten starten, zijn we recent bij de aanleg van onze zijtuin en een border opnieuw gaan aankloppen bij EN-ontwerp. Doordat er naar ons werd geluisterd en door de ruime kennis van planten en ontwerp, werden onze wensen op een professionele manier vertaald in een beplantingsplan.

De aanplanting is intussen achter de rug, we keken vol verwachting uit naar de eerste bloei en vandaag is het zo ver: het eerste sneeuwklokje staat in bloei!

#instantgeluk

Leen Vandendriessche (Wilsele)

Een echte aanrader om met Els in zee te gaan. Mooi ontwerp voor de herinrichting van onze tuin. Fijne en professionele samenwerking, komt haar afspraken na en luistert echt naar onze wensen. Geeft veel praktische tips en uitleg.

Blij dat we voor haar gekozen hebben!

Stef Cops (Herent)

Geweldig! De naam, de website, de facebookpagina en de persoon achter EN-ontwerp hebben een perfecte en waarheidsgetrouwe uitstraling. De ideale oplossing als je iets aan je tuin wil veranderen maar niet goed weet wat of hoe.

Deskundige uitleg en advies, nuttige tips face to face en via de facebookpagina, ecologisch aantrekkelijk en met veel aandacht voor je eigen (soms nog onduidelijke) wensen!

Katrien Scheers (Mechelen)

We hadden veel wensen voor onze kleine tuin. Els is er in geslaagd om deze allemaal te vervullen zonder dat onze tuin overvol staat. We kijken er naar uit om de plannen om te zetten naar een gezellig tuin om in te zitten, te spelen en groenten te kweken.

Als je niet helemaal weet hoe je tuin er moet uitzien, dan ben je bij Els op de goede plaats!

Charlotte Vanderheydt (Wilsele)

Een hele leuke, professionele en vlotte samenwerking.

Na een eerste kennismaking en een verkennend gesprek voelde Els meteen goed aan welke richting we wilden uitgaan met onze tuin en welke sfeer we graag wilden creëren. Ze heeft hier perfect op ingespeeld en het ontwerp was dan ook exact wat we in gedachten hadden.

Naast het mooie ontwerp hield ze ook steeds voor ogen dat je hele jaar door van je tuin moet kunnen genieten. Ze heeft vakkundig haar kennis gebruikt om ervoor te zorgen dat we elk seizoen geniet hebben van onze tuin door planten en combinaties voor te stellen waar we zelf nooit zouden opkomen.

Bedankt Els, het was een aangename samenwerking!

Yasmine Di Biase (Bonheiden)

Aangezien het volgroeien van een tuin wel enkele jaren kan duren, wilden we ons graag professioneel laten bijstaan voor de aanleg. Bij Els vonden we de juiste persoon, ze bedacht originele lijnen voor onze tuin en met haar uitgebreide plantenkennis vond ze de planten die we in gedachten hadden maar zelf niet kenden (kleur, hoogte, grootte, structuur, zon/schaduw, …). Ook voor de materiaalkeuze van afboording had ze handige tips! Ze kon al onze wensen vertalen naar een goed plan waar we nadien met veel plezier zelf aan de slag gingen om het aan te planten.

Het was zeer aangenaam samenwerken, waarbij Els heel goed luisterde naar onze verzoekjes, maar ook haar eigen inbreng had om tot een realistisch plan te komen. t Is super om de tuin zo te zien evolueren, k kijk al uit naar de komende seizoenen!

Hanne Van Gorp (Gent)

EN – ontwerp belooft een eigentijds en natuurlijk ontwerp door een samenwerking gebaseerd op uitgebreid overleg en aandacht voor bio-diversiteit. We hadden oorspronkelijk nooit de intentie om met een tuinarchitect samen te werken, maar waren onmiddellijk onder de indruk van de website. De verwachtingen lagen dus hoog, maar deze lost EN-ontwerp meer dan in.

De wensen en bedenkingen voor de tuin worden uitgebreid besproken. Ze voelde onmiddellijk aan welke type tuin wij voor ogen hadden en zelfs waar compromissen nodig waren, bracht zij de oplossing. Verder is ze erg bereikbaar wat de samenwerking alleen maar ten goede komt. Wanneer er bij het eerste plan nog bedenkingen zijn, zorgt zij voor meer visualisatie, tips of eventueel aanpassingen waar nodig.

Een topervaring dus!!!

Evelien Struyfs (Bonheiden)

Van bij het begin bleek dat we op dezelfde golflengte zaten. Els heeft goed naar ons geluisterd en ook de gevraagde aanpassingen gedaan na het eerste ontwerp.

Tot onze grote verbazing hadden we al een super mooie tuin na enkele maanden met bijtjes, vlinders,…

Els was ook na de aanplantingen nog bereikbaar voor tips en de nodige bijsturing.

We zouden zeker opnieuw met haar in zee (of beter in de tuin) gaan!

Steven en Tessa Gysels-Peeters (Elzestraat)

Samenwerken met Els om onze droomtuin te realiseren is fantastisch!

Rekening houdend met al onze wensen heeft ze een prachtig plan uitgewerkt!

Staan te popelen om er te kunnen van genieten zodra hij klaar is…🐝🦋🐞🌳🍀

Patricia Feremans (Onze-Lieve-Vrouw-Waver)

Dank je wel voor jouw enthousiaste uitleg. Wij zijn helemaal blij met het ontwerp dat we te zien kregen.

Het is super hoe je rekening hebt gehouden met onze wensen, noden, voorkeuren, …

We kijken alvast uit naar de uitvoering én de zomer in onze kleurige, geurige, ecologische tuin !

Tina Tessens (Holsbeek)

Al bij de eerste kennismaking klikte het met Els en ons! Het gevoel zat juist.

We hadden graag een tuin voor de bijtjes en de vlinders. Ik zie ook graag het kleurenpalet roze /wit. .schakeringen hiervan
Els heeft voor ons een heel mooi plan getekend rekening houdend met de planten die al aanwezig waren.
Het hele jaar door zouden we ergens een bloeiende plant hebben.

Dit moet nog allemaal gebeuren hoor …tuin laten omspitten …plantbedden klaarmaken ….
Komt goed!

Bij deze ..als je een superleuke tuin wil en iemand die jou begrijpt wat en hoe je het wil…moet je bij Els zijn!

Mie Van Thillo (Onze-Lieve-Vrouw-Waver)

Het was fijn samenwerken met Els!

Ze luisterde, stelde de juiste vragen en vertaalde onze wensen in een tuinplan dat volledig voldeed aan onze verwachtingen 😃. Een natuurlijke tuin met moestuin en veel bloemen, een paradijsje voor insecten en vogels.

Ze zorgde voor een vakkundige tuinaannemer (die dezelfde passie deelt voor ecologisch tuinieren) en volgde de planning op.

We kunnen niet wachten tot we de eerste gasten zien in het insectenhotel en vogelhuisje.

Chris Liekens (Tremelo)

Hele fijne samenwerking met Els!

Ze luistert aandachtig naar je wensen qua beleving, geuren, kleuren en matcht die perfect aan de mogelijkheden die de bestaande omgeving biedt qua vormgeving en ondergrond.

We zijn super tevreden dat ze erin geslaagd is om een verwilderde tuin om te toveren tot een mooi, gevarieerd, onderhoudsvriendelijk stukje paradijs. De ontwerpfase is afgerond en we kijken uit naar de effectieve uitwerking ervan dit jaar!

Gina Gypen (Bonheiden)

Els is een heel aangenaam persoon die goed luistert naar de wensen van de klant.

Ze houdt in haar ontwerp rekening met de eigen stijl van haar klanten en weet dit perfect te combineren met leuke, verrassende elementen.

Wij kijken alvast hard uit naar de realisatie van onze nieuwe tuin.

Hans Bronckaers (Duffel)

Een super dame die weet waarover ze spreekt. Wij hadden direct een goed gevoel bij haar. Zeer vriendelijk en aangenaam om mee te praten over de tuin.

Je merkt echt dat dit haar passie is. Wat een kennis van bloemen en planten dat zij heeft is indrukwekkend!

Wij hadden een idee van tuin in ons hoofd maar zij heeft dit nog zoveel beter gemaakt.

Super tevreden!

Liesbet Van Leemput (Heist-op-den-Berg)

Super aangename samenwerking en prachtig uitgewerkte plannen, bedankt Els!

Stefan Clockaerts (Kontich)

Wij zijn heel tevreden over het ontwerp en werk geleverd door EN-ontwerp.

Els heeft onze wensen heel goed verwerkt in het ontwerp en hieraan leuke en verrassende elementen toegevoegd.

Planning en timing werden steeds duidelijk gecommuniceerd en opgevolgd. PLannen, plantenlijsten, prijzen,… waren steeds overzichtelijk.

Het was een fijne samenwerking die we iedereen kunnen aanbevelen.

Nele Colpaert (B&B De Gulle Beemden, Hulshout)

Els had zeer snel begrepen waar we naartoe willen met onze tuin en ze heeft deze ideeën ook zeer mooi overgebracht op het uiteindelijke ontwerp.

Els heeft een goede voeling hoe planten mooi combineren wat heeft gezorgd voor enkele verrassende plaatsen in de tuin.

Wij kunnen alvast niet wachten met het resultaat.

 

Mathias Van Driessche (Kessel-Lo)

Els is een hele fijne dame om mee in ‘zee’ te gaan. Ze heeft oog voor het geheel én de details. Een fijne communicatie, mooie ideeën en perfect uitgewerkte plannen.  De plannen zijn verbluffend en wel doordacht, er werd goed geluisterd naar onze wensen en het plan is echt volledig naar onze stijl ingericht.

Els levert zeer goed werk, reageert snel op mails en is steeds telefonisch bereikbaar.

Een dame waar ik graag nog mee wil samenwerken. 😉

Ilse (Bonheiden)

Zeer aangename samenwerking met heel mooi en duidelijk plan als resultaat!

Valentin (Onze-Lieve-Vrouw-Waver)

We droomden van een groene, fleurige tuin met variatie en van alles wat de natuur kan bieden. Zon als we willen, schaduw als het nodig is, moestuin, besjes, fruit, verborgen hoekjes, … We wilden zoveel maar wisten niet hoe eraan te beginnen.

Tijdens onze zoektocht naar ideeën en hulp botsten we op EN-ontwerp en we wisten direct: Dat willen wij ook!

Na het eerste bezoek van Els aan onze tuin waren we overtuigd dat zij ons een prachtig ontwerp zou aanreiken. Natuurlijk hadden we enkele must-haves op ons lijstje staan maar bovenal wilden we verrast worden. En, Els heeft ons verrast! Al onze wensen waren aanwezig en dit in een plan met een mooi lijnenspel en groen en bloem tot bijna aan de achterdeur.

Het hele proces verliep zeer goed: correcte planning, duidelijke afspraken, voldoende tijd voor overleg en een positieve vibe. Met het plan en de materiaal- en plantenlijst kunnen we direct aan de slag. We kijken ongelooflijk hard uit naar het resultaat.

Bert Verbinnen & Liesbeth Smets (Berlaar)