EN

Je wil wat meer over me weten alvorens me te contacteren?

Ik ben Els, geboren in 1981 en gelukkig samenwonend in Onze-Lieve-Vrouw-Waver met Dago en onze kinderen Flore (2007) en Stan (2009).

In 2004 studeerde ik af als bio-ingenieur aan de KU Leuven. Ongeveer 12 jaar werkte ik in sectoren gelinkt aan de land- en tuinbouw. Meer details vind je op mijn LinkedIn pagina.

Mijn grote tuinexperiment startte toen ik de eerste keer in onze eigen tuin wroette. Zonder kennis over tuinieren plantte ik allerlei struiken, bomen en bloemen die jaar na jaar zieliger werden of gewoon verdwenen. Grondvoorbereiding, de juiste plant op de juiste plaats,… nooit van gehoord of zelfs maar over nagedacht.

Na heel wat verspilde moeite, tijd  en geld besloot ik tuinaannemer en -ontwerp te gaan studeren in avondschool. Aanvankelijk voor mijn eigen tuin maar de goesting om anderen mijn eigen mislukkingen te besparen groeide snel. Het viel me ook op hoe weinig van al die mooie plantensoorten, die ik leerde kennen, voorkwamen in de (voor)tuinen. Een goed startontwerp en de juiste aanplanttips kan nochtans iedereen op weg helpen naar een prachtige tuin om in te leven en van te genieten.

Begin 2017 besloot ik daarom om mijn passie te volgen et voilà, EN-ontwerp werd geboren.

Wil je zelf een goeie start maken in je tuin? Klik hier, geef me een seintje en we spreken vrijblijvend eens af!

Heb je interesse in tips en inspiratie om zelf aan de slag te gaan? Volg dan mijn Facebookpagina of Instagram en ik zet je op weg!