Noel Kingsbury: Piet Oudolf achterna – deel 2…

Masterclass Noel Kingsbury

… of moet ik dus zeggen Noel Kingsbury achterna!?

Noel Kingsbury is voor jullie vermoedelijk een nobele onbekende maar in mijn wereld een erg beroemde Britse tuinontwerper. Samen met ‘the garden rockstar’ Piet Oudolf schreef hij verschillende tuinboeken.

Woensdag mocht ik hem ontmoeten bij de masterclass ‘Piet Oudolf – How does he do it?’ (whoop whoop, mijn boek laten tekenen 😊)

Noel Kingsbury boek en handtekening

Het tripje naar Utrecht was het volledig waard! Een internationaal gezelschap uit Japan, Oekraïne, UK, Nederland én uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver om ideeën mee uit te wisselen. Het nog steeds prachtige Vlinderhof als klaslokaal en een dag vol nuttige tips van Noel om zelf zo’n knappe borders te ontwerpen!

Ik ben er dus volledig klaar voor 😉!

Piet Oudolf achterna deel 1?