Natuurlijk genieten in Sint-Katelijne-Waver

Natuurlijk willen we nog graag genieten in deze corona-tijd!

Natuurlijk kan dromen van nieuwe tuinen ook vanuit ons kot.

En natuurlijk willen we dat kot dan mooi aangekleed, vanbinnen en vanbuiten!

In deze tuin hebben ze dat aankleden bovendien ook graag natuurlijk 😊.

Genieten jullie even mee van de rondleiding?

Een groene plantenslinger verwelkomt jullie bij binnenkomst. De sfeer zit meteen goed! De moestuin en kippenren, die je ziet op je rechterkant, is overdekt met een fruitkooi. Zo blijven vogels, konijntjes en vossen buiten in deze natuurlijke omgeving. Smullen van de bessen is voorbehouden voor de kinderen thuis!

De inkom van de woning is geaccentueerd door een pad dat het hoogteverschil opvangt tussen binnen en buiten.

Wandel je mee verder naar de achtertuin? Over de  speelse stapstenen loop je tussen wuivende beplanting. Links ga je naar het zonnige hoofdterras waar al enkele jaren zomers wordt genoten.

Wat schaduw is nog ver te zoeken. Maar binnenkort verhuis je bij hete dagen snel naar rechts achter de aanwezige garage. Het huidige rommelhoekje zal opgewaardeerd worden tot een Provence-plekje onder een kastanje houten pergola. Klimplanten zorgen voor koelte. De wanden zijn bekleed met boomstamplanken en zo wordt een gezellige, natuurlijke sfeer gecreëerd.

Schaduwrijke zitplaats in natuurlijke stijl

Het aanwezige poeltje (niet zo zwembad-achtig als het lijkt 😉) wordt betrokken in de tuin door een vlonderhouten terras. Leuk voor de kinderen om met de voeten in het water te spelen en kikkertjes te vangen.

overzicht van een natuurlijke tuin

Speelhoekjes, bloemen, losse lijnen, deze tuin zal binnen enkele jaren een kleine natuurlijke oase zijn. Genieten vanuit het kot zal een heel pak leuker worden!

Zelf ook graag een opwaardering van je tuin? Laat het me weten!