Een tuin als kamer bij de woning

een tuin als kamer bij de woning;

In deze kleine tuin was de tuin als kamer het uitgangspunt voor het ontwerp. Het terras als centrale punt in de kamer met een houten zitbank voor een koffie in het ochtendzonnetje. De muren van groen maken een gezellige sfeer om in te zitten en brengen leven naar de kamer. De hemel als plafond, mooi omkaderd door een stalen pergola met klimplanten. Het zou meteen mijn favoriete kamer worden 😊!

De voortuin wordt functioneel ingericht maar met een groene look. Plaats voor twee wagens naast elkaar op strakke grasdallen ingezaaid met kruipende plantjes. Een speels pad van grind strak afgeboord met cortenstaal leidt naar de voordeur en achtertuin.

een functionele maar groene voortuin met grasdallen en grindpad

Ps: Het ‘kleine’ aan de achtertuin is maar een illusie trouwens! Nadat het poortje opengaat naast de tuinberging kan je doorwandelen naar een speelparadijs voor jong en oud. Drie zussen en hun gezinnen bouwen hier aan een leuke toekomst samen. Benieuwd? Dat is voor een volgend berichtje😉. Volg mee op Instagram of Facebook en kom nog een keer terug volgende week naar de inspiratiepagina!

de tuin als kamer geeft uit op een grotere ruimte achter het poortje